Opstart af affiliate marketing

Efter et par ret intense timer, hvor jeg ledte efter et givent produkt jeg ville promovere er jeg kommet frem til at følgende problemstillinger skal overvejes;
– Hvis jeg promoverer et fysisk produkt, kan der opstå komplikationer hvis produktets kvalitet ikke lever op til forbrugerens ønske. Her tænker jeg hvis folk refunderer produktet eller lignende.
– Det er sværere at skabe content til et fysisk produkt, da det i første omgang kræver at jeg har adgang til produktet for at kunne filme produktet under brug. Dette vil ikke kun forsinke opstarten, men kan også blive en proportionelt dyrere opstart, hvis produktet kommer i en stor række farver, størrelser eller lignende.

Efter at have overvejet det en del, er jeg kommet frem til at jeg i første omgang holder mig fra fysiske produkter og i stedet er jeg landet på at promovere kurser. Der vil jeg være i stand til at producere content direkte fra min computer og på den måde vil den eneste udgift jeg har være min egen tid. Dermed ikke sagt at jeg under ingen omstændigheder vil promovere et fysisk produkt i fremtiden, men da min erfaring og viden indenfor området er ret begrænset, vil det være en unødvendig udgift til det der principielt er en oplæringsproces. Når jeg har mere erfaring indenfor området og har haft en smule succes, vil det være oplagt at bygge videre med et fysisk produkt.

Min første fremgangsmetode vil være at promovere produktet på instagram. Ud fra hvad jeg kan se, er der rigeligt med andre der gør det i forvejen, med blandet succes. Jeg har produceret 17 forskellige korte videoer, som jeg vil poste løbende over de næste par uger. Alt efter hvilken respons jeg får på dem, vil jeg potentielt lave minimale ændringer i dem, poste dem fra andre konti for forhåbentligt at få et større ‘reach’. Jeg ved endnu ikke om dette er den rigtige tilgang, hvilket det sikkert ikke er. Hvis det er tilfældet, må jeg arbejde videre derfra. Da dette er en lærings proces, vil mine resultater de første par måneder garanteret være meget begrænsede, men jeg krydser fingre for at blive positivt overrasket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *