Månedsrapport – April

Da denne hjemmeside først er oprettet i Maj måned, virker det måske en smule håbløst at lave en månedsrapport for april måned. Men jeg tænker at det måske kan give et indblik i mine nuværende indtægter og hvordan de forhåbentligt vil vokse over de kommende måneder. Forhåbentligt.

Først og fremmest er jeg lønnet hver 14. dag, så overordnet set er min månedsløn lidt utilregnelig da den egentlige måned jo typisk er mere end 28 dage. Men lad os som udgangspunkt gå ud fra at det er tilfældet.

I april måned, fik jeg følgende lønseddler:
– 20.880,00 DKK før skat
– 18.999,48 DKK før skat
– 39.879,48 DKK totalt

Dette beløb varierer fra måned til måned, da jeg er timelønnet og min løn kan derfor både være højere og lavere. Gennemsnitligt vil jeg skyde på at jeg har omkring 36.000 før skat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *